100% vrijblijvend kennismaken?

Stap 1) Telefonische ontmoeting

We bellen je binnen 24 uur op. Stellen een aantal korte vragen om een goed beeld te krijgen van de onderneming en de wensen voor de nieuwe website.

Op basis van jouw wensen maken wij een concreet plan wat laat zien hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Stap 2) Digitale ontmoeting en actieplan

In minder dan een uur van jouw kostbare tijd, delen we onze ideeën.
We laten ook direct aansprekende websites zien.

Lees meer

We hebben er meer dan 500 gemaakt dus altijd wel een voorbeeld die dichtbij jouw wensen ligt.

Aan het einde van het gesprek kunnen we ook de indicatie geven wat jouw website gaat kosten.

Nieuwe klanten krijgen?
Vaak is enkel een mooie website niet voldoende en wil je ook nieuwe klanten verkrijgen met de website.

Hiervoor maken we ook een plan hoe je dit kunt bereiken, dit extra inzicht delen we óók gratis.

Waarom geven we dit gratis weg?
We willen alleen samenwerken als het voor jouw rendabel is. Daarom verdiepen wij ons vooraf echt in de onderneming zodat wat we beloven we waar kunnen maken. We maken dus ook hele concrete beloftes als we voor je gaan werken.

  • Online vindbaarheid (SEO) - Binnen 1 jaar op de 5 gekozen termen op de eerste pagina van Google
  • Online adverteren (SEA) - 80% van de tijd zichtbaar op de gekozen termen
  • Conversies - Minimaal 2% van de website bezoekers neemt contact op

Halen we dat niet?
Dan hoef je onze factuur niet te betalen.

Bekijk eens hoe we dat doen voor onze klanten.

Wij hebben meer dan 50 miljoen euro gegenereerd voor onze klanten

Hoor het van onze meest succesvolle klanten…
Hoorexpert

Per Gisolf

Hoorexpert B.V.
Den Hartog Riet

Willem den Hartog

Den Hartog Riet
Stainalloy

Alfred Nobel

Stainalloy
Précon QS

Marco Priem

Précon QS
Fysioteam ART

Martin Kruger

Fysioteam ART
Drukkerij Kemker

Patrick Kemker

Drukkerij Kemker
Bekijk al onze video's

Zo komt een goed webdesign tot stand

1
2
3
4
5
Vrijblijvend kennismaken
1/5

Vrijblijvend kennismaken

Telefonisch stellen we nog wat extra vragen om een goed beeld van de onderneming en de wensen voor de nieuwe website. Zo komen we met een concreet plan van aanpak en voorbeelden naar de eerste kennismaking.

Volgende stap
Project start
2/5

Project start

Gezamenlijk bepalen we de concrete doelen voor de samenwerking. Op basis hiervan maken wij de ontwerpen en de strategie.

Volgende stap
Presentatie webdesign
3/5

Presentatie webdesign

Als de strategie vaststaat, maken we een functioneel ontwerp voor de website. Meestal is het ontwerp in één keer perfect omdat we met elkaar het doel al helder hebben.

Volgende stap
Technische bouw website
4/5

Technische bouw website

Op desktop, tablet en mobiel wordt de website volledig responsive gebouwd. We voldoen aan de laatste technische eisen zodat je website goed kan scoren in Google.

Volgende stap
Content plaatsen en controle
5/5

Content plaatsen en controle

Nadat de content is geplaatst volgt een uitgebreide controle. We zorgen dat de site helemaal perfect is. Dan is het tijd om de mooie nieuwe site aan de markt te laten zien.

Al meer dan 500+ websites gemaakt en meer dan 10 jaar ervaring.

Ons doel als online marketing bureau
Online marketing bureau - Google reviews
Simone Diks
Simone Diks

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies heeft ons geholpen om een prachtige website te ontwikkelen. De hoogwaardige kwaliteit van de Arcabo chalets is hier goed in terug te zien.

Het traject verliep ...Meer prettig en we hebben onderbouwde keuzes gemaakt voor de verdere groei van Arcabo. We zijn gestart met online marketing in Europa en merken al een aanzienlijke stijging in het aantal conversies. Een mooie start van de samenwerking.

Ook heel prettig is dat de samenwerking niet beperkt is tot alleen het vervaardigen van een nieuwe website. Continue wordt er meegedacht hoe we onze doelgroepen nog beter kunnen informeren en bereiken.

Robin Hartlieb
Robin Hartlieb

Visie, websitebouwer en online strategie. Een resultaatgerichte organisatie waar ik op kan vertrouwen. We sturen samen bij en kijken continu vooruit. Een waardevolle samenwerking!

Marielle Weijer
Marielle Weijer
Een jaar geleden 1e contact met Martijn. Hij kwam met een plan van aanpak👌🏻. Ervoor gekozen hiervoor te gaan. Sinds die tijd contact met Laura en Martijn. Blij met dit ...Meer bedrijf in zee te zijn gegaan. Mijn bedrijf beter op de kaart en merkbaar in de salon👌🏻 Top blij mee!
Wim
Wim

MB Bedrijfskundig Marketing Advies heeft ons binnen no-time aan een prachtige website geholpen. Vooraf gestelde doelen zijn allemaal gerealiseerd. Dit allemaal dankzij de korte lijnen en heldere communicatie. Neem zelf ...Meer een kijkje op Hoogwerkservice .

Ellen Koedoot
Ellen Koedoot

MB heeft onze website naar wens ontworpen en gemaakt. Deskundig en met liefde voor hun vak. Ook merken wij doordat we nu hoger in Google/Bing/Yahoo staan dat we meer aanvragen ...Meer krijgen.

We zijn trots op het eindresultaat!

Patrick Kemker
Patrick Kemker

Bijzonder online marketing bureau met altijd een uitstekende voorbereiding en top resultaat. Werkt met een net beleid dat maar 1 bedrijf uit een specifieke branche kan aansluiten. Als je branche ...Meer nog niet bezet is, ga zeker in gesprek!

Domes Europe
Domes Europe

Onze online positionering moest beter. Via een zakelijke relatie kwamen wij in contact met MB. Een helder betoog van Martijn Blaauw en collega's deed ons besluiten om met hen in ...Meer zee te gaan. De website ging volledig op de schop en alle Google campagnes werden van de grond af opnieuw opgebouwd. Gedurende dit hele proces werden alle ins en outs helder en to-the-point toegelicht door MB. Zo konden wij belangrijke knopen snel en goed doordacht doorhakken. Al met al is MB een betrouwbare, pro-actieve partner gebleken met veel kennis van zaken en ook nog eens prettig in de omgang. Van harte aanbevolen!

Catharine van Everdingen
Catharine van Everdingen

Met kennis van zaken, aandacht voor kwaliteit en met het belang van de klant voorop, hebben de mannen van MB, Bedrijfskundig Marketing Advies een prachtige website afgeleverd. De houding van ...Meer MB was tijdens de intensieve samenwerking buitengewoon flexibel te noemen. Wij zijn dan ook zeer content over zowel het resultaat als de samenwerking en kunnen niets anders dan MB van harte aanbevelen.

Walter Baart
Walter Baart

Ik was een klant bij een concurrent. Helaas zat ik vast aan een contract en was zeer ontevreden over de diensten. Tot ik Martijn sprak van MB - Bedrijfskundig Marketing ...Meer Advies. Ze hebben alles in kaart gebracht en het zag er veel belovend uit! Ben met ze in zee gegaan en heb er geen enkele seconden spijt gehad! Ze weten wat ze doen! Super betrouwbaar en fijne contacten!!!!!!

Ellis van Diermen - Précon Food
Ellis van Diermen - Précon Food

MB houdt op een prettige manier de regie in handen, waardoor de belofte is nagekomen, we hebben een fantastische nieuwe website!

Judith Kaart
Judith Kaart

MB Bedrijfskundig Marketing bureau bestaat uit echte vakidioten en dat heb je nodig als je buitengewone resultaten neer wilt zetten. AGC is heel blij met de nieuwe website en de ...Meer resultaten die hiermee geboekt worden. Het mooie van MB is dat zij, na de oplevering van onze website, hier continue aan blijven werken, het blijft een dynamisch groeiproces. Naast de focus op het behalen van resultaten is het door de gestructureerde aanpak ook heel fijn werken met MB!

Martin Kruger
Martin Kruger

Absoluut vijf sterren! MB Marketing heeft ons na een grondig "voortraject" op een uiterst prettige wijze geholpen aan onze nieuwe huisstijl, naam en website. Professioneel meedenkend en adviserend en met ...Meer respect voor onze eigen inbreng en keuzes.

Frans van Verschuer
Frans van Verschuer

Na een lange zoektocht naar de juiste website bouwer, kozen wij voor MB vanwege het heldere meedenken, hun goede adviezen en de flexibiliteit. Wij zijn heel blij met het resultaat!

...Meer
Frank Van beurden
Frank Van beurden

Dankzij MB-Bedrijfskundige Marketing Advies kunnen nieuwe potentiele klanten ons makkelijk vinden. Niet alleen op het internet maar ook via FB en LI. Echte toppers!!

BK - Familierecht
BK - Familierecht

Via mijn kantoorgenoot ben ik bij MB terechtgekomen voor het verbeteren van de regionale zichtbaarheid van kantoor en het creëren van nieuwe aanvragen. Hiervoor stelde MB voor een salespagina te ...Meer ontwikkelen om het effect van de dienstverlening aan te tonen. Binnen een maand was het effect duidelijk zichtbaar. Er was meteen een forse toename in de hoeveelheid kwalitatieve aanvragen! Daarna heeft MB de dienstverlening uitgebreid. Ze ondersteunen ons inmiddels meer dan een jaar naar volle tevredenheid. MB denkt proactief mee in groeimogelijkheden en er is een erg prettige samenwerking!

Thierry Lammers
Thierry Lammers

Het team van MB heeft ons erg geholpen bij het realiseren van onze online identiteit. We zijn een maandje live met onze nieuwe site en we zijn erg blij met ...Meer het resultaat, de reacties én onze SEO ranking!

Van Aalsburg BV Hellouw
Van Aalsburg BV Hellouw

MB heeft onze webshop en website naar tevredenheid gebouwd. De website loopt goed, de webshop loopt boven verwachting. De communicatie van MB is proactief, er word actief meegedacht in juiste ...Meer oplossingen voor de klant, die professioneel verwerkt worden tot een goed resultaat. De basis voor een goede samenwerking word hierdoor bevestigd!

Jack van Breda
Jack van Breda

MB heeft ons in korte tijd een keurige website geleverd waarbij onze verwachtingen op alle gebieden overtroffen zijn. Blij met het resultaat en klaar voor de toekomst! Ik kan niet ...Meer anders dan MB van harte aanbevelen!

Robin Boeters
Robin Boeters

Ongelofelijk veel aanvragen in een hele korte tijd, echt fantastisch!

Een maand na de lancering van onze prachtige nieuwe website blijkt het effect al van MB door vele nieuwe opdrachtgevers zoals ...Meer Esso en Dierenpark Amersfoort. We hadden niet verwacht dat online marketing zoveel voor ons bedrijf kon betekenen.

We kijken uit naar de toekomst!

Ewoud Vink
Ewoud Vink

Sinds kort is de website van ons bedrijf geheel vernieuwd. Het traject wat daaraan voorafging hebben wij als prettig ervaren, waarbij één kernwoord er voor ons zeker uitspringt: flexibel. Steeds ...Meer als wij een op- of aanmerking hadden, werd het ontwerp in no time aangepast, waarvoor onze dank. Uiteraard zijn wij ook zeer tevreden over het professionele eindresultaat.

Van Aalsburg
Van Aalsburg

Onze ervaring met Martijn en Rick van MBbedrijfskundigmarketingadvies.nl is erg positief. We waren al meer dan 10 jaar elders klant maar daar werd niet voldoende ingespeeld op de snel veranderende ...Meer markt. We worden nu proactief op een professionele continue verder geholpen met onze website en webshop. Mooie projecten op een duurzame manier samen maken!

Yvonne de Boer
Yvonne de Boer

Een fijn bedrijf om mee samen te werken, omdat het altijd moeilijk is om iets waar je totaal geen verstand van hebt uit handen te geven, kan ik na anderhalf ...Meer jaar zeggen dat ik vol vertrouwen de resultaten heb gezien. Alles open en transparant.

Anneke Panella-Drijver
Anneke Panella-Drijver

Sinds 2011 werken Martijn en ik al samen, (dat heb ik wel even moeten opzoeken 🙂 bijna 5 jaar!) en ik zeg bewust samenwerken, want ik heb altijd echt het ...Meer gevoel dat we de projecten samen oppakken. En dat zijn er heel veel geweest.

In het begin waren dat foldertjes en een eenvoudige website, maar intussen is dat een prachtige website en een nog mooier online leerplatform, met online trainingen waar ik megatrots op ben. Martijn staat altijd open voor mijn vragen en weet alles altijd precies op de juiste manier te vertalen en toe te passen. Kortom, ik ben megablij met onze samenwerking en hoop dat deze nog heel lang mag voortduren! Thanks a lot!

Freek Hol
Freek Hol

Onze online positionering moest beter. Via een zakelijke relatie kwamen wij in contact met MB.

Een helder betoog van Martijn Blaauw en collega's deed ons besluiten om met hen in ...Meer zee te gaan. De website ging volledig op de schop en alle Google campagnes werden van de grond af opnieuw opgebouwd.

Gedurende dit hele proces werden alle ins en outs helder en to-the-point toegelicht door MB. Zo konden wij belangrijke knopen snel en goed doordacht doorhakken. Al met al is MB een betrouwbare, pro-actieve partner gebleken met veel kennis van zaken en ook nog eens prettig in de omgang. Van harte aanbevolen!

Arie Liefhebber
Arie Liefhebber

MB is een zeer gedreven en resultaatgericht bedrijf. Bij de eerste ontmoeting krijg je al gelijk het gevoel, hier zit ik goed. Ze weten precies de wensen van een klant ...Meer in een prachtige site om te toveren.

Ditte Kolijn
Ditte Kolijn

Wij zijn zeer blij met het eindresultaat van de website en huisstijl. Tevens hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Wellicht heb je het al van Diederik vernomen maar de ...Meer reacties vanuit onze exposanten en bezoekers zijn unaniem lovend.

Dirk Rood
Dirk Rood

Bij BackupNed zijn wij zeer tevreden over onze mooie nieuwe website gebouwd door MB. MB heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze omgezet naar een schitterend eindresultaat! Ook de ...Meer conversie loopt veel beter dan voorheen. Bovenal is de samenwerking met zowel Martijn als met Alex buitengewoon prettig! Ik zou MB dan ook aan iedereen aanraden die een mooie, slimme site wil hebben.

Walter Baart
Walter Baart

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies heeft voor mijn adviesbureau Feab een zeer professionele website gemaakt waar al mijn wensen in zijn verwerkt. De samenwerking ging zeer plezierig en al mijn ...Meer vragen werden snel beantwoord en professioneel opgepakt. MB - Bedrijfskundig Marketing Advies krijgt daarom van mij 5 sterren!

Richard de Wit
Richard de Wit

Uniek online marketingbureau met een oprechte interesse en passie voor hun klanten. Zorgt voor een perfect eindresultaat waar we trots op zijn en nog jaren mee vooruit kunnen.

Paola aan de Wiel
Paola aan de Wiel

Zeer professioneel bedrijf, wat je volledig ''ontzorgt''. Samen mogen werken met dit bedrijf voor de nieuwe website voor Van Hollandse Bodem. Juiste verwachtingen geschept, werd ontzettend goed geluisterd naar onze ...Meer wensen, tussentijds veel contactmomenten en komen hun afspraken keurig na. Fijne mensen om mee te werken en communiceren. Met het eindresultaat zijn we ook meer dan tevreden.

Barbara van Spronsen
Barbara van Spronsen

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies is een full service bureau dat onze internationale online marketing wensen perfect heeft weten te vertalen in mooie concepten en goed onderbouwde SEO analyses, met ...Meer prachtig resultaat.

Trots zijn wij dan ook op onze nieuwe website. Dit is recent de start geweest voor het opzetten van een commercieel jaarplan met een wat ons betreft langdurige samenwerking.

MB is scherp, snel, vakkundig en erg prettig om mee samen te werken. Een aanrader dus!

Pelle Hol
Pelle Hol

Vanaf de start verloopt de samenwerking soepel en niet te formeel, dat is fijn. Het is helder wat MB doet en ik krijg een goed beeld van wat het ons ...Meer bedrijf oplevert. Vanaf het moment dat Google Adwords werd gestart kregen we aanzienlijk meer aanvragen en sinds de nieuwe site zelfs uit het buitenland, helemaal top. Zo kunnen we de investering zeker terugverdienen.

Rene van der Wilk
Rene van der Wilk

Ik ben bij MBB terecht gekomen via een zakenrelatie die goede ervaringen had met MBB. MBB heeft mij uitstekend geholpen met marketingadvies en bouw van een aantal websites. De bezoekersaantallen ...Meer van een van de websites zijn, sinds de door MBB gemaakte versie online is gezet, geëxplodeerd en groeien nog steeds. Het is zeer plezierig met Martijn en Alex samen te werken. Ze staan altijd klaar met advies en hulp, werken volgens een strakke planning en je weet altijd waar je aan toe bent. Een betrouwbare partner waar ik ook de komende jaren nog graag mee samen wil werken en ook zeker aan anderen zal aanraden.

Per Gisolf
Per Gisolf

Persoonlijk ken ik Martijn al van kinds af aan. Dat de samenwerking tussen ons tot stand is gekomen is dan ook geen toeval. Gezien de enorme ontwikkelingen die ik de ...Meer laatste jaren met mijn bedrijf Hoorexpert BV heb doorgemaakt werd een gedegen marketingadvies steeds meer van belang. Ook voor de vele ideeën die ik had op gebied van E-commerce toepassingen, websites en webinkels wist ik dat ik bij MBB aan het juiste adres zou zijn.

De samenwerking met Martijn en Alex is zeer plezierig, waarbij ze uitstekend in staat zijn de vertaalslag te maken van onze processen en ideeën naar een marketingadvies op maat.

Tevens weten ze dit professioneel vorm te geven in websites die naast een eigentijdse uitstraling ook voldoen aan de huidige technieken en SEO. Met elkaar hebben we ondertussen een uniek on-line marketingconcept ontwikkeld, waar naast de 3 bedrijven websites HOOREXPERT, HEARSOLUTION en AUDIOROPA er ook webwinkels gerealiseerd zijn voor diverse afnemers van Hoorexpert BV, die volledig door ons worden beheert, zoals HOORMARKT in samenwerking met Specsavers of waar we een unieke samenwerking hebben zoals met HOORZAKEN.

Binnen dit "Hoorexpert E-commerce" concept zijn ondertussen 11 webwinkels actief. Zonder MB - Bedrijfskundig Marketing Advies hadden we deze mooie resultaten nooit kunnen behalen.

Vakwerktenten
Vakwerktenten

Toen wij dit jaar onze nieuwe tenten aan de man wilde brengen hebben wij zonder twijfel voor MB gekozen. Na behaalde resultaten bij onze collega's was dit een logische keuze. ...Meer Na een jaar kan ik zeggen dat de resultaten nog beter zijn dan ik begin dit jaar had kunnen denken. Buiten de cijfers om is ook de samenwerking erg prettig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en ze zijn erg actief in het blijven verbeteren van de website en vindbaarheid op google. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de resultaten en hun werkwijze.

Alfred Nobel
Alfred Nobel

MB provided us with a detailed and pragmatic A to Z solution for our website and online visibility, including a set up how to measure and to verify customers visitor ...Meer behavior on our new website.

Besides design skills and high knowledge of SEO/SEA MB literally took us by the hand to force us to supply required input.

Their persistence resulted in a fresh and modern website, implemented in short time with a fresh and modern design, ready and updated for the future.

Willem den Hartog
Willem den Hartog

Via mijn broer die bij Vink Vakschilders werkt ben ik in contact gekomen met Martijn Blaauw, ze waren erg tevreden over het resultaat van hun nieuwe website.

Na een prettige ...Meer kennismaking met Martijn heeft hij heel nauwkeurig uitgezocht wat onze positionering op internet was en wat er volgens hem (veel) beter kan. Hierop heeft Martijn een heel duidelijk overzicht gegeven van de stappen die met ons zou willen nemen. De heldere en duidelijke uitleg gecombineerd met de goede referentie die ik al van MB had, hebben mij overtuigd om verder te gaan met MB. Al met al is het een heel proces geworden, met name omdat we zelf al heel veel beeldmateriaal hadden staan op onze oude website wat overgezet moest worden. Maar het proces is heel goed en volgens afspraak gelopen. Het resultaat mag er zijn en we zijn heel tevreden over Martijn en zijn team!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere!

Robert Jan Willemsen
Robert Jan Willemsen
Eerder met dank aan een zakenrelatie in contact gekomen met Martijn Blaauw. Toen al zeer onder de indruk geraakt over wat MB-BMA neer kan zetten op het gebied van prachtige ...Meer Websites en alle bedrijfskundige adviezen. Toen er voor mijn nieuwe bedrijf Homefulness een plan gemaakt moest worden, ook geen seconde getwijfeld wie mijn partner zou gaan worden op weg naar succes !
De Opera
De Opera beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Synck Company
Synck Company beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Aannemersbedrijf Littel
Aannemersbedrijf Littel beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Kemker
Kemker beoordeelt de samenwerking met een
9,6
AV Batterij Veiligheid
AV Batterij Veiligheid beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Boeters Bedrijfsdiensten
Boeters Bedrijfsdiensten beoordeelt de samenwerking met een
8,8
Improve Your Business English
Improve Your Business English beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Van der Wal
Van der Wal beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Hoogwerkservice
Hoogwerkservice beoordeelt de samenwerking met een
9,7
CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V.
CE-ESTER Keuringsbedrijf B.V. beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Surfakote
Surfakote beoordeelt de samenwerking met een
10
Botanical Beauty
Botanical Beauty beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Stouten & Wijnen Accountants
Stouten & Wijnen Accountants beoordeelt de samenwerking met een
9,2
SkyPeople
SkyPeople beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Van Rosmalen
Van Rosmalen beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Hofstede Raanhuis
Hofstede Raanhuis beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Back Quality Ergonomics
Back Quality Ergonomics beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Starlimo
Starlimo beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Heerlijkheid Mariënwaerdt
Heerlijkheid Mariënwaerdt beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Work21
Work21 beoordeelt de samenwerking met een
8,7
BackupNed
BackupNed beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Den Hartog Riet
Den Hartog Riet beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Bruyst
Bruyst beoordeelt de samenwerking met een
9,5
ETC Designcenter
ETC Designcenter beoordeelt de samenwerking met een
8,8
Stainalloy
Stainalloy beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Gebr. van Breda
Gebr. van Breda beoordeelt de samenwerking met een
8,6
Hadek
Hadek beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Vink Schilderwerken
Vink Schilderwerken beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Grey7
Grey7 beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Hoorexpert
Hoorexpert beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Précon
Précon beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Ontslagtoets.nl
Ontslagtoets.nl beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Damsteegt
Damsteegt beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Mondpluszorg
Mondpluszorg beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Vakwerk Tenten
Vakwerk Tenten beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Hairtrends Haarwerk
Hairtrends Haarwerk beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Van Hollandse Bodem
Van Hollandse Bodem beoordeelt de samenwerking met een
9,7
CE-ESTER Machine Safety B.V.
CE-ESTER Machine Safety B.V. beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Madelho
Madelho beoordeelt de samenwerking met een
9,8
ARCABO
ARCABO beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Hoorzaken
Hoorzaken beoordeelt de samenwerking met een
9,2
AW Cases
AW Cases beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Solar Experience Center
Solar Experience Center beoordeelt de samenwerking met een
8,7
De Houtsnip
De Houtsnip beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Domes Europe
Domes Europe beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Annemiek's Hoorstudio
Annemiek's Hoorstudio beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Innovi dak
Innovi dak beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Steinhoff
Steinhoff beoordeelt de samenwerking met een
9
Audioropa
Audioropa beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Van Aalsburg
Van Aalsburg beoordeelt de samenwerking met een
8,9
De Kruijf Tenten
De Kruijf Tenten beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Hoeve61
Hoeve61 beoordeelt de samenwerking met een
9
Hair2
Hair2 beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Limousine Service
Limousine Service beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Smart Incentive
Smart Incentive beoordeelt de samenwerking met een
8,5
TIZ Design
TIZ Design beoordeelt de samenwerking met een
9
BLAUD
BLAUD beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Heuvelman
Heuvelman beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Fysioteam ART
Fysioteam ART beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Homefulness
Homefulness beoordeelt de samenwerking met een
9,1
DWDK
DWDK beoordeelt de samenwerking met een
9,4
AGC Nederland
AGC Nederland beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Bekijk al onze businesspartners
Let op! Gratis plekken van december bijna op

Claim je adviesgesprek zonder verdere verplichtingen

Krijg een actieplan gratis (ter waarde van €680,-)

Waarschuwing

Voordat je ons adviesgesprek aan gaat moet je begrijpen dat dit niet voor iedereen is. Deze sessie is voor mensen die serieus willen investeren in de onderneming, en de organisatie willen uitbouwen voor succes op lange termijn.

MB doet veruit het merendeel van het werk, maar om echt resultaat te boeken hebben we jouw marktkennis en commitment nodig. Als dat niet in je planning past, bespaar ons dan de moeite en elkaars tijd.

Als je er wel toe bereid bent om je bedrijf te laten groeien, pak dan je kans.

We zijn 100% overtuigd dat we jouw resultaten kunnen verbeteren.

Dit is waarom wij €680 van onze tijd besteden om deze kennis te delen.
Vul het formulier in en plan een meeting.

Martijn Blauw
Martijn Blauw

Veelgestelde vragen


Ik wil alleen een nieuwe website, is het adviesgesprek dan zinvol?

Als je op zoek bent naar een website die je meer klanten voor je oplevert? Vraag dan het adviesgesprek aan. Het is volledig vrijblijvend en je krijgt inzicht in wat er allemaal mogelijk is. Zodat jij een weloverwogen keuze kan maken.


Waarom is het adviesgesprek gratis?

We willen alleen samenwerken als het voor jouw rendabel is. Daarom verdiepen wij ons vooraf echt in de onderneming zodat wat we beloven we waar kunnen maken. We maken dus ook hele concrete beloftes als we voor je gaan werken.

  • Online vindbaarheid (SEO) - Binnen 1 jaar op de 5 gekozen termen op de eerste pagina van Google
  • Online adverteren (SEA) - 80% van de tijd zichtbaar op de gekozen termen
  • Conversies - Minimaal 2% van de website bezoekers neemt contact op

Halen we dat niet? Dan hoef je onze factuur niet te betalen.


Moet ik met jullie samenwerken na het adviesgesprek?

Nee, het adviesgesprek is volledig vrijblijvend. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met al onze klanten. Pas als we beide overtuigd zijn om te starten volgt er een samenwerking.


Welke informatie hebben jullie van mij nodig?

We willen graag weten wat jouw wensen voor de nieuwe website zijn. En of er specifieke punten zijn waar jij graag meer informatie over zou willen weten. Dan kunnen we ons adviesgesprek afstemmen op jouw wensen.


MB Bedrijfskundig Marketing Advies - Het MB Team