Creatieve stageplaats : Multimedia designer / Grafisch vormgever

Vacature stagiair multimedia designer / grafisch vormgever

Ga jij de uitdaging aan om op basis van de visie en doelstellingen van onze (internationale) opdrachtgever creatieve concepten te bedenken? Ben je gek op design, creatief met conversie optimalisatie en streef je kwaliteit na?

Dan vormt deze stage dé start van jouw carrière in de digitale wereld!

Vereiste ervaring en skills

  • Je volgt een gerelateerde MBO/HBO opleiding (DTP / Grafische Vormgeving / Interactieve Vormgeving / Webdesign / Multimedia Design etc.)
  • Je hebt ervaring met Adobe Creative Suite (met programma’s zoals Photoshop, Illustrator en After Effects) en WordPress
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen van websites en het is een pré als je ook ervaring hebt met het vormgeven van andere communicatie-uitingen
  • Je voelt je thuis in een ondernemende en jonge organisatie
  • Je bent creatief, zelfstandig, nauwkeurig en leergierig
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (in woord en geschrift)

Wat verwachten we van jou?

Veel te veel passie, brains en een proactieve en leergierige houding. Zo loop je vol zelfvertrouwen na het afronden van de stage als de meest kritische grafisch vormgever je verdere loopbaan in.

Jouw taken:

Je zet de ideeën van een onderneming om in “beelden”. Hierbij laat je je breed inspireren en je neemt daarvoor zelf initiatieven. Vaak is een interview met onze klant mogelijk om zo écht de juiste snaar te kunnen raken. Je ontwikkelt nieuwe huisstijlen en websites (user experience design). Je zet online marketingcampagnes op, gericht op conversie en je bedenkt offline promotiemateriaal zoals folders en flyers.

Wat kan je van ons verwachten?

Je mag werken voor toonaangevende bedrijven in het binnen- en buitenland. Je leert tijdens je stageperiode wat de kern is van juiste visuals en hoe dit bedrijven ondersteunt in hun groei. Bij ons sterk groeiend marketingbureau zal je leren om te gaan met alle moderne tools, theoretische kennis én leuke feestjes om het succes te vieren! Ons doel is om bij jou een sterk kritische en leergierige houding te ontwikkelen (of te versterken). Op deze manier weten we zeker dat je een belangrijke toevoeging wordt bij elke onderneming waar je vervolgens gaat werken. En natuurlijk mag een royale stagevergoeding niet ontbreken.

Interesse of solliciteren?

Ben jij de grafisch vormgever die wij zoeken en kun je niet wachten om namens ons marketingbureau aan de slag te gaan bij bijzondere ondernemingen? Reageer dan vandaag nog. Stuur je CV en motivatie naar info@mbbedrijfskundigmarketingadvies.nl ter attentie van Alex van Mosel of maak gebruik van onderstaand formulier.

Stage bij MB

Is dit de stageplaats die je zoekt? Solliciteer nu; er is nog maar één plaats beschikbaar!

Solliciteer direct!