Tuinbank Teak en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Tuinbank Teak is een aanbieder van een breed assortiment teak houten tuinmeubelen. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en persoonlijke service staan hoog in het vaandel.
In 2014 is de samenwerking tussen MB – BMA en Tuinbank Teak van start gegaan. Het doel van de samenwerking was om meer rendement te halen uit het inzetten van online marketing.
tuinbank1
tuinbank2
tuinbank3

Duidelijke doelstelling

Na een grondige analyse van de website kwamen we tot de conclusie dat de geschreven content op de website niet gericht was op conversie. De gemiddelde conversiepercentages bevestigden dit vermoeden. Daarnaast bleek uit een aantal analyses dat de vindbaarheid van de website sterk verbeterd kon worden. De website van Tuinbank Teak is door MB – BMA volledig vernieuwd vanuit een visie waarbij het persoonlijke contact tussen Tuinbank Teak en haar klanten sterk naar voren komt.

Daarnaast is de website ingericht op een manier die zorgt voor een verhoogde conversie. De vernieuwde content is geschreven vanuit het idee dat de vindbaarheid van de website voorop staat. Een SEO analyse laat zien dat vrijwel alle zoekwoorden een stijging vertonen in vindbaarheid ten aanzien van de eerdere situatie.

Periodieke samenwerking

Tuinbank Teak is erg te spreken over de prettige samenwerking. De nieuwe online positionering was pas echt actief na het hoogseizoen waardoor nog niet het optimale resultaat behaald is. In 2016 kunnen de marketingcampagnes goed voorbereid worden voor het hoogseizoen. Er zullen multi-channel campagnes worden ingezet op de Social Media: Facebook, Google en Marktplaats.

Trotse referenties

“We zijn erg blij met de manier waarop MB – BMA ervoor heeft gezorgd dat de conversie en vindbaarheid sterk verbeterd zijn, met als gevolg een toenemende vraag naar onze tuinmeubelen”.

Rudi en Ineke Schimmel, Managing Directors

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op