Limousine Service en MB - Bedrijfskundig Marketing Advies

Limousine service is een Limousine verhuur bedrijf in Leerdam.
In 2013 hebben wij Jan van Zandwijk, eigenaar van Limousine Service, gevraagd om de eerder door ons ontwikkelde website, www.rozelimousinehuren.nl, over te nemen.

a

rozelimo1
rozelimo2
rozelimo3

Duidelijke doelstelling

Het doel van het overnemen van de website www.rozelimousinehuren.nl was om de website volledig te vernieuwen. Het design van de website is onder handen genomen en de website ziet er dan ook strak uit, terwijl ook het conversiepercentage aanzienlijk is gestegen. Daarnaast is de online vindbaarheid op verschillende termen sterk verbeterd door de nieuwe content op de website. De website heeft een stevige nummer 1 positie op zoektermen als “Roze limousine huren” en “Roze limousine”.

Periodieke samenwerking

Na het doorvoeren van de hierboven genoemde wijzigingen werd het succes van de website al snel duidelijk door vele aanvragen per dag voor de limousines. In Google Analytics wordt tegenwoordig overzichtelijk gemeten wat onder andere de conversiepercentages van de websites van Jan van Zandwijk zijn.

Trotse referenties

“Ik ben erg blij met het feit dat de samenwerking met MB – Bedrijfskundig Marketing Advies zeer prettig verloopt. De overzichtelijke metingen geven een goed inzicht in de positieve resultaten die ik nu behaal”.

Jan van Zandwijk, CEO

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op