Moon City Spa en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

De natuurgeneeskundige basis zorgt voor een unieke aanpak op het gebied van gezichtsverzorging. Schoonheid van binnenuit is het doel van Moon City Spa.
Moon City Spa heeft MB – Bedrijfskundig Marketing Advies gevraagd om maandelijks overleg te voeren over de periodieke marketingondersteuning. Elke maand bepalen Moon City Spa en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies samen de te behalen doelstellingen en de bijbehorende marketingacties.
mooncity1
mooncity2mooncity3

Meten is weten

Er zijn verschillende geslaagde acties geweest waarbij er aantrekkelijke online sales pagina’s zijn gecreëerd door MB – Bedrijfskundig Marketing Advies. Daarnaast ontwikkelt MB – Bedrijfskundig Marketing Advies geschikt printmateriaal om klanten van Moon City Spa te wijzen op aantrekkelijke acties.

Vanaf 2009 wordt de “succesformule” maandelijks geëvalueerd aan de hand van verschillende metingen. MB – Bedrijfskundig Marketing Advies vindt het belangrijk om klanten aan de hand van gedane metingen inzicht te geven in het effect van de verschillende marketing acties.

Ontwikkelen van de juiste formule

De conversie percentages van de acties blijven tot op heden stijgen, nadat er een lange periode van testen aan vooraf is gegaan. Soms duurt het even voordat de juiste formule er is, maar wanneer deze gevonden is, kan de weg naar boven ingeslagen worden!

Trotse referenties

“De wijze waarop wij worden ondersteund door MB – Bedrijfskundig Marketing Advies is absoluut top, een echte meerwaarde is onze samenwerking”

Monique van Kouwen, Eigenaar | Moon City Spa

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op