Improve Your Business English en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Anneke Panela - Drijver van Improve Your Business English biedt verschillende trainingen aan waarmee je leert om op professioneel niveau en vol zelfvertrouwen te communiceren in het Engels.
Eind 2011 zocht Anneke, destijds eigenaresse van Aretusa Vertaalbureau, contact met MB – Bedrijfskundig Marketing Advies. Uit het gesprek tussen beide partijen kwam het plan voort om een nieuwe business case te positioneren in de markt.
improve1
improve2

Duidelijke doelstelling

In de afgelopen jaren is de target audience steeds specifieker geworden. De nieuwe (online) positionering is duidelijk en gericht: Het aanbieden van hoogwaardige taaltrainingen voor professionals die vol zelfvertrouwen en met gemak in het Engels willen kunnen communiceren. Er werd tevens een passende nieuwe bedrijfsnaam geïntroduceerd: Improve Your Business English.

Met deze nieuwe bedrijfsnaam zijn inmiddels de nodige successen behaald. Zo heeft Anneke in de afgelopen periode maar liefst drie succesvolle E-Books gelanceerd: IMPRESS met je Engelse presentatie, IMPRESS met je Engelse e-mail en Verschillen tussen Brits Engels en Amerikaans Engels.

Periodieke samenwerking

Wekelijks ontvangt Improve Your Business English aanmeldingen voor de Instant English Boost Online. Daarnaast bleef de gedreven Anneke Panella-Drijver ook voor Sprout, De Carrière Beurs en MKB Radio niet onopgemerkt. Ook bedrijven als Miele, Grand Hotel Karel V Utrecht, Mammoet en andere (multi)nationals maken gebruik van de trainingen.

De website van Improve Your Business English wordt nog steeds met grote regelmaat door ons geanalyseerd en geoptimaliseerd. We blijven streven naar een optimale conversie door de juiste call-to-actions te plaatsen op de website.

Trotse referenties

“Ik ben enorm blij met de manier waarop MB – Bedrijfskundig Marketing Advies heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Improve Your Business English. We blijven samenwerken aan het vernieuwen en verbeteren van de online positionering.”

Anneke Panella-Drijver | Founder

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op