Hoorexpert en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Toonaangevende importeur in Nederland op het gebied van gehoortoebehoren. Met het team medewerkers worden niet alleen individuele hoor oplossingen geleverd maar ook diverse systemen voor openbare gebouwen, theaters en scholen.
In 2012 is MB – Bedrijfskundig Marketing Advies gestart met de
herpositionering van Hoorexpert en de bijbehorende
dochterondernemingen (HearSolutions & Audioropa)
hoorexperts1
hoorexperts2
hoorexperts3

Duidelijke doelstelling

Er is een duidelijke doelstelling bepaald per onderneming en vervolgens is het bijbehorende product- en dienstenportfolio duidelijk geworden. Op basis van heldere doelstellingen heeft er vervolgens een (online) herpositionering plaatsgevonden voor de drie ondernemingen.

Voor elke onderneming is een uniek doel en element bepaald voor de websites. Zo heeft Hoorexpert een online catalogus waarin het in 30 jaar tijd opgebouwde assortiment is terug te zien.

De duidelijke sturing naar de online catalogus heeft effect, zo’n 57% van de bezoekers van Hoorexpert gaat nu na het bezoeken van de homepage naar de catalogus om meer informatie over de producten te verkrijgen. Ook de online vindbaarheid op de longtail zoekwoorden is aanzienlijk onderhanden genomen en dit is terug te zien in een stijging van 28% in de bezoekersaantallen.

Periodieke samenwerking

Periodiek gaan we met Per Gisolf om de tafel om het marketing activiteitenplan te bespreken en de resultaten van de laatste campagnes. Op basis van deze data wordt vervolgens bepaald hoe de marketinginstrumenten in de nieuwe periode kunnen worden ingezet om meer vooruitgang te boeken.

Trotse referenties

“Het onderscheidend vermogen van Hoorexpert en de dochterondernemingen komen nu écht online volledig tot hun recht. Deze professionalisering van onze online marketing is precies wat ik zocht.”

Per Gisolf , CEO | Hoorexpert

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op