Healthcenter Culemborg en MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Healthcenter Culemborg biedt een totaal concept op het gebied van fitness en lifestyle. Naast de hoogstaande fitness ruimte en groepslessen is tevens veel aandacht voor Personal Training, voeding en wellness.
Healthcenter Culemborg heeft MB – Bedrijfskundig Marketing Advies gevraagd om ondersteuning te bieden in de periodieke marketing. Dit heeft er toe geleid dat we elke maand de targets en acties voor een gehele maand bepalen.
healthcenter1
healthcenter2healthcenter3

Veel positieve reacties

Na het bepalen van de targets en acties gaan wij aan de slag met de (online) positionering hiervoor zetten we de benodigde marketinginstrumenten in. Wij maken de online sales pages, Facebook advertenties, reclameposters, en folders die verspreid worden in de omgeving van Culemborg. Healthcenter ontvangt veel positieve reacties van hun klanten over de zichtbare verbetering van het niveau waarop Healthcenter Culemborg zijn marketingactiviteiten uitvoert.

Verbeteringen blijven doorvoeren

De ingezette marketingacties lopen nog steeds naar wens, met name op het gebied van conversie. De marketingacties worden daadwerkelijk opgemerkt en het aantal leden is gestegen.

In de komende periodes zullen we verbeteringen blijven doorvoeren om nog meer resultaat te behalen. Healthcenter Culemborg is klant sinds 2014 en is net als wij nog steeds erg tevreden over de samenwerking die we hebben.

Trotse referenties

“In het afgelopen jaar hebben we veel vertrouwen gekregen in het concrete effect van de maandelijkse marketing campagnes van MB – Bedrijfskundig Marketing Advies.”

Onno Feenstra, Owner | Healthcenter Culemborg

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op