GenG Tuinmachines en MB - Bedrijfskundig Marketing Advies

GenG Tuinmachines is een lokale onderneming in Leerdam, gespecialiseerd in de verkoop, het verhuur, de onderhoud en de reparatie van tuinmachines.
In 2012 is MB – Bedrijfskundig Marketing Advies gestart met de
online positionering van GenG Tuinmachines
gg1
gg2
gg3

Online positionering

GenG Tuinmachines is in 2012 online gepositioneerd. Hiervoor is er een website ontwikkeld en een nieuwsbrief. De website vertelt het persoonlijke verhaal van GenG Tuinmachines en met de nieuwsbrief worden bestaande en nieuwe relaties op de hoogte gehouden van alle activiteiten die er spelen.

Door de vele kansen in online vindbaarheid zijn we dit structureel gaan aanpakken en werken we nu periodiek samen. Op relevante termen wordt GenG Tuinmachines nu goed gevonden en de klanten vinden de website zeer prettig en helder.

Periodieke samenwerking

Elk kwartaal gaan we in gesprek met Gert de Bruijn over de voortgang van de onderneming. We bespreken welke online marketinginstrumenten we strategisch kunnen inzetten om nog meer vooruitgang te kunnen boeken.

Trotse referenties

“Een klankbord en de vele online marketingactiviteiten die uit handen worden genomen, zodat ik mij kan focussen op de activiteiten waar ik een passie voor heb!”

Gert de Bruijn, Eigenaar | GenG Tuinmachines

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team
martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op