MB helpt graag om je bedrijf online zichtbaar te maken in deze tijden. Bel vrijblijvend 0345 - 74 54 05.

60+ klanten hebben de groei ook ervaren

Ons doel als online marketing bureau
Online marketing bureau - Google reviews
Martin Kruger
Martin Kruger

Absoluut vijf sterren! MB Marketing heeft ons na een grondig "voortraject" op een uiterst prettige wijze geholpen aan onze nieuwe huisstijl, naam en website. Professioneel meedenkend en adviserend en met ...Meer respect voor onze eigen inbreng en keuzes.

Judith Kaart
Judith Kaart

MB Bedrijfskundig Marketing bureau bestaat uit echte vakidioten en dat heb je nodig als je buitengewone resultaten neer wilt zetten. AGC is heel blij met de nieuwe website en de ...Meer resultaten die hiermee geboekt worden. Het mooie van MB is dat zij, na de oplevering van onze website, hier continue aan blijven werken, het blijft een dynamisch groeiproces. Naast de focus op het behalen van resultaten is het door de gestructureerde aanpak ook heel fijn werken met MB!

Frans van Verschuer
Frans van Verschuer

Na een lange zoektocht naar de juiste website bouwer, kozen wij voor MB vanwege het heldere meedenken, hun goede adviezen en de flexibiliteit. Wij zijn heel blij met het resultaat!

...Meer
Rene van der Wilk
Rene van der Wilk

Ik ben bij MBB terecht gekomen via een zakenrelatie die goede ervaringen had met MBB. MBB heeft mij uitstekend geholpen met marketingadvies en bouw van een aantal websites. De bezoekersaantallen ...Meer van een van de websites zijn, sinds de door MBB gemaakte versie online is gezet, geëxplodeerd en groeien nog steeds. Het is zeer plezierig met Martijn en Alex samen te werken. Ze staan altijd klaar met advies en hulp, werken volgens een strakke planning en je weet altijd waar je aan toe bent. Een betrouwbare partner waar ik ook de komende jaren nog graag mee samen wil werken en ook zeker aan anderen zal aanraden.

Robin Boeters
Robin Boeters

Ongelofelijk veel aanvragen in een hele korte tijd, echt fantastisch!

Een maand na de lancering van onze prachtige nieuwe website blijkt het effect al van MB door vele nieuwe opdrachtgevers zoals ...Meer Esso en Dierenpark Amersfoort. We hadden niet verwacht dat online marketing zoveel voor ons bedrijf kon betekenen.

We kijken uit naar de toekomst!

Yvonne de Boer
Yvonne de Boer

Een fijn bedrijf om mee samen te werken, omdat het altijd moeilijk is om iets waar je totaal geen verstand van hebt uit handen te geven, kan ik na anderhalf ...Meer jaar zeggen dat ik vol vertrouwen de resultaten heb gezien. Alles open en transparant.

Ditte Kolijn
Ditte Kolijn

Wij zijn zeer blij met het eindresultaat van de website en huisstijl. Tevens hebben wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Wellicht heb je het al van Diederik vernomen maar de ...Meer reacties vanuit onze exposanten en bezoekers zijn unaniem lovend.

Ellen Koedoot
Ellen Koedoot

MB heeft onze website naar wens ontworpen en gemaakt. Deskundig en met liefde voor hun vak. Ook merken wij doordat we nu hoger in Google/Bing/Yahoo staan dat we meer aanvragen ...Meer krijgen.

We zijn trots op het eindresultaat!

Patrick Kemker
Patrick Kemker

Bijzonder online marketing bureau met altijd een uitstekende voorbereiding en top resultaat. Werkt met een net beleid dat maar 1 bedrijf uit een specifieke branche kan aansluiten. Als je branche ...Meer nog niet bezet is, ga zeker in gesprek!

Jack van Breda
Jack van Breda

MB heeft ons in korte tijd een keurige website geleverd waarbij onze verwachtingen op alle gebieden overtroffen zijn. Blij met het resultaat en klaar voor de toekomst! Ik kan niet ...Meer anders dan MB van harte aanbevelen!

Per Gisolf
Per Gisolf

Persoonlijk ken ik Martijn al van kinds af aan. Dat de samenwerking tussen ons tot stand is gekomen is dan ook geen toeval. Gezien de enorme ontwikkelingen die ik de ...Meer laatste jaren met mijn bedrijf Hoorexpert BV heb doorgemaakt werd een gedegen marketingadvies steeds meer van belang. Ook voor de vele ideeën die ik had op gebied van E-commerce toepassingen, websites en webinkels wist ik dat ik bij MBB aan het juiste adres zou zijn.

De samenwerking met Martijn en Alex is zeer plezierig, waarbij ze uitstekend in staat zijn de vertaalslag te maken van onze processen en ideeën naar een marketingadvies op maat.

Tevens weten ze dit professioneel vorm te geven in websites die naast een eigentijdse uitstraling ook voldoen aan de huidige technieken en SEO. Met elkaar hebben we ondertussen een uniek on-line marketingconcept ontwikkeld, waar naast de 3 bedrijven websites HOOREXPERT, HEARSOLUTION en AUDIOROPA er ook webwinkels gerealiseerd zijn voor diverse afnemers van Hoorexpert BV, die volledig door ons worden beheert, zoals HOORMARKT in samenwerking met Specsavers of waar we een unieke samenwerking hebben zoals met HOORZAKEN.

Binnen dit "Hoorexpert E-commerce" concept zijn ondertussen 11 webwinkels actief. Zonder MB - Bedrijfskundig Marketing Advies hadden we deze mooie resultaten nooit kunnen behalen.

Edwin van den Broek
Edwin van den Broek

MB Bedrijfskundig Marketing Advies heeft voor ons een hele mooie website ontwikkeld!! Wij zijn heel erg tevreden over de dienstverlening en de prettige samenwerking. Super leuk en interessant wat er ...Meer allemaal mogelijk is in de online wereld. Wij zouden het zeker aanbevelen om in gesprek te gaan met MB.

Alfred Nobel
Alfred Nobel

MB provided us with a detailed and pragmatic A to Z solution for our website and online visibility, including a set up how to measure and to verify customers visitor ...Meer behavior on our new website.

Besides design skills and high knowledge of SEO/SEA MB literally took us by the hand to force us to supply required input.

Their persistence resulted in a fresh and modern website, implemented in short time with a fresh and modern design, ready and updated for the future.

Ewoud Vink
Ewoud Vink

Sinds kort is de website van ons bedrijf geheel vernieuwd. Het traject wat daaraan voorafging hebben wij als prettig ervaren, waarbij één kernwoord er voor ons zeker uitspringt: flexibel. Steeds ...Meer als wij een op- of aanmerking hadden, werd het ontwerp in no time aangepast, waarvoor onze dank. Uiteraard zijn wij ook zeer tevreden over het professionele eindresultaat.

Barbara van Spronsen
Barbara van Spronsen

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies is een full service bureau dat onze internationale online marketing wensen perfect heeft weten te vertalen in mooie concepten en goed onderbouwde SEO analyses, met ...Meer prachtig resultaat.

Trots zijn wij dan ook op onze nieuwe website. Dit is recent de start geweest voor het opzetten van een commercieel jaarplan met een wat ons betreft langdurige samenwerking.

MB is scherp, snel, vakkundig en erg prettig om mee samen te werken. Een aanrader dus!

Anneke Panella-Drijver
Anneke Panella-Drijver

Sinds 2011 werken Martijn en ik al samen, (dat heb ik wel even moeten opzoeken 🙂 bijna 5 jaar!) en ik zeg bewust samenwerken, want ik heb altijd echt het ...Meer gevoel dat we de projecten samen oppakken. En dat zijn er heel veel geweest.

In het begin waren dat foldertjes en een eenvoudige website, maar intussen is dat een prachtige website en een nog mooier online leerplatform, met online trainingen waar ik megatrots op ben. Martijn staat altijd open voor mijn vragen en weet alles altijd precies op de juiste manier te vertalen en toe te passen. Kortom, ik ben megablij met onze samenwerking en hoop dat deze nog heel lang mag voortduren! Thanks a lot!

Simone Diks
Simone Diks

MB - Bedrijfskundig Marketing Advies heeft ons geholpen om een prachtige website te ontwikkelen. De hoogwaardige kwaliteit van de Arcabo chalets is hier goed in terug te zien.

Het traject verliep ...Meer prettig en we hebben onderbouwde keuzes gemaakt voor de verdere groei van Arcabo. We zijn gestart met online marketing in Europa en merken al een aanzienlijke stijging in het aantal conversies. Een mooie start van de samenwerking.

Ook heel prettig is dat de samenwerking niet beperkt is tot alleen het vervaardigen van een nieuwe website. Continue wordt er meegedacht hoe we onze doelgroepen nog beter kunnen informeren en bereiken.

Dirk Rood
Dirk Rood

Bij BackupNed zijn wij zeer tevreden over onze mooie nieuwe website gebouwd door MB. MB heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze omgezet naar een schitterend eindresultaat! Ook de ...Meer conversie loopt veel beter dan voorheen. Bovenal is de samenwerking met zowel Martijn als met Alex buitengewoon prettig! Ik zou MB dan ook aan iedereen aanraden die een mooie, slimme site wil hebben.

Catharine van Everdingen
Catharine van Everdingen

Met kennis van zaken, aandacht voor kwaliteit en met het belang van de klant voorop, hebben de mannen van MB, Bedrijfskundig Marketing Advies een prachtige website afgeleverd. De houding van ...Meer MB was tijdens de intensieve samenwerking buitengewoon flexibel te noemen. Wij zijn dan ook zeer content over zowel het resultaat als de samenwerking en kunnen niets anders dan MB van harte aanbevelen.

Arie Liefhebber
Arie Liefhebber

MB is een zeer gedreven en resultaatgericht bedrijf. Bij de eerste ontmoeting krijg je al gelijk het gevoel, hier zit ik goed. Ze weten precies de wensen van een klant ...Meer in een prachtige site om te toveren.

Freek Hol
Freek Hol

Onze online positionering moest beter. Via een zakelijke relatie kwamen wij in contact met MB.

Een helder betoog van Martijn Blaauw en collega's deed ons besluiten om met hen in ...Meer zee te gaan. De website ging volledig op de schop en alle Google campagnes werden van de grond af opnieuw opgebouwd.

Gedurende dit hele proces werden alle ins en outs helder en to-the-point toegelicht door MB. Zo konden wij belangrijke knopen snel en goed doordacht doorhakken. Al met al is MB een betrouwbare, pro-actieve partner gebleken met veel kennis van zaken en ook nog eens prettig in de omgang. Van harte aanbevolen!

Pelle Hol
Pelle Hol

Vanaf de start verloopt de samenwerking soepel en niet te formeel, dat is fijn. Het is helder wat MB doet en ik krijg een goed beeld van wat het ons ...Meer bedrijf oplevert. Vanaf het moment dat Google Adwords werd gestart kregen we aanzienlijk meer aanvragen en sinds de nieuwe site zelfs uit het buitenland, helemaal top. Zo kunnen we de investering zeker terugverdienen.

Ellis van Diermen - Précon Food
Ellis van Diermen - Précon Food

MB houdt op een prettige manier de regie in handen, waardoor de belofte is nagekomen, we hebben een fantastische nieuwe website!

Willem den Hartog
Willem den Hartog

Via mijn broer die bij Vink Vakschilders werkt ben ik in contact gekomen met Martijn Blaauw, ze waren erg tevreden over het resultaat van hun nieuwe website.

Na een prettige ...Meer kennismaking met Martijn heeft hij heel nauwkeurig uitgezocht wat onze positionering op internet was en wat er volgens hem (veel) beter kan. Hierop heeft Martijn een heel duidelijk overzicht gegeven van de stappen die met ons zou willen nemen. De heldere en duidelijke uitleg gecombineerd met de goede referentie die ik al van MB had, hebben mij overtuigd om verder te gaan met MB. Al met al is het een heel proces geworden, met name omdat we zelf al heel veel beeldmateriaal hadden staan op onze oude website wat overgezet moest worden. Maar het proces is heel goed en volgens afspraak gelopen. Het resultaat mag er zijn en we zijn heel tevreden over Martijn en zijn team!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere!

Richard de Wit
Richard de Wit

Uniek online marketingbureau met een oprechte interesse en passie voor hun klanten. Zorgt voor een perfect eindresultaat waar we trots op zijn en nog jaren mee vooruit kunnen.

Van der Wal
Van der Wal beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Ontslagtoets.nl
Ontslagtoets.nl beoordeelt de samenwerking met een
8,5
De Houtsnip
De Houtsnip beoordeelt de samenwerking met een
9,2
De Opera
De Opera beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Gebr. van Breda
Gebr. van Breda beoordeelt de samenwerking met een
8,6
Annemiek's Hoorstudio
Annemiek's Hoorstudio beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Hoorzaken
Hoorzaken beoordeelt de samenwerking met een
9,2
AGC Nederland
AGC Nederland beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Starlimo
Starlimo beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Van Aalsburg
Van Aalsburg beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Boeters Bedrijfsdiensten
Boeters Bedrijfsdiensten beoordeelt de samenwerking met een
8,8
Hoogwerkservice
Hoogwerkservice beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Hadek
Hadek beoordeelt de samenwerking met een
8,7
BackupNed
BackupNed beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Heuvelman
Heuvelman beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Hair2
Hair2 beoordeelt de samenwerking met een
9
Surfakote
Surfakote beoordeelt de samenwerking met een
10
DWDK
DWDK beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Vakwerk Tenten
Vakwerk Tenten beoordeelt de samenwerking met een
9,4
ETC Designcenter
ETC Designcenter beoordeelt de samenwerking met een
8,8
Mondpluszorg
Mondpluszorg beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Hairtrends Haarwerk
Hairtrends Haarwerk beoordeelt de samenwerking met een
9,7
De Kruijf Tenten
De Kruijf Tenten beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Grey7
Grey7 beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Back Quality Ergonomics
Back Quality Ergonomics beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Work21
Work21 beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Van Rosmalen
Van Rosmalen beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Heerlijkheid Mariënwaerdt
Heerlijkheid Mariënwaerdt beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Stainalloy
Stainalloy beoordeelt de samenwerking met een
9,2
Botanical Beauty
Botanical Beauty beoordeelt de samenwerking met een
9,8
Solar Experience Center
Solar Experience Center beoordeelt de samenwerking met een
8,7
ARCABO
ARCABO beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Den Hartog Riet
Den Hartog Riet beoordeelt de samenwerking met een
9,4
Fysioteam ART
Fysioteam ART beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Limousine Service
Limousine Service beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Vink Schilderwerken
Vink Schilderwerken beoordeelt de samenwerking met een
9,7
Audioropa
Audioropa beoordeelt de samenwerking met een
8,9
Précon
Précon beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Hofstede Raanhuis
Hofstede Raanhuis beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Kemker
Kemker beoordeelt de samenwerking met een
9,6
Hoorexpert
Hoorexpert beoordeelt de samenwerking met een
8,7
Smart Incentive
Smart Incentive beoordeelt de samenwerking met een
8,5
Improve Your Business English
Improve Your Business English beoordeelt de samenwerking met een
9,5
Domes Europe
Domes Europe beoordeelt de samenwerking met een
9,3
Bekijk al onze businesspartners

Hét online marketingbureau dat jouw onderneming laat groeien

Meer klanten? Meer omzet? Betere aanvragen? Natuurlijk wil je dat. Dat wil elke ondernemer. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Van een partner die jouw onderneming voorop stelt en je doelstellingen helpt realiseren. Zonder ingewikkeld verhaal. Daar zit namelijk niemand op te wachten.
onderneming-voorop-mb

Jouw onderneming voorop

Ja, wij zijn een online marketingbureau. Maar wel één met oog voor de doelen die jij wilt bereiken.

Niet met online marketing, maar met jouw onderneming.

Online marketing is voor ons het middel, niet het doel. Het doel is meer klanten, een grotere omzet, meer relevante aanvragen of……...

Jouw doel staat voor ons op nr. 1. We analyseren de concurrenten, de markt en ook de website. Zo zien we waar je kansen liggen.

Samen bepalen we de beste kansen en dan stellen we de online marketing strategie op.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Online tools voor betere resultaten

De online marketing strategie bevat tools die we kunnen inzetten om je doelen te bereiken.

  Denk daarbij aan:
 • Hoge positie in zoekresultaten (SEO)
 • Adverteren in zoekmachines (SEA)
 • Inzet van social media
 • Meer relevante aanvragen via de site (conversie optimalisatie)

Zetten we al deze tools in?
Nee, dat hoeft niet. We kiezen alleen voor die online mogelijkheden die jouw onderneming verder helpen.

Brengen ze je niets? Dan zetten wij ze zeker niet in.

mb-verwachtingen

Wat je van ons mag verwachten?

 • Gratis marktanalyse en plan van aanpak
 • Samen jouw plannen concreet en werkelijkheid maken
 • Topkwaliteit en service voor een prijs op maat
 • Binnen een half jaar groei ervaren
 • Continue optimalisatie om goede resultaten te behouden
Vrijblijvend kennismaken?
We kijken uit naar een kennismaking met jou en je organisatie. Je ontvangt dan direct een vrijblijvende en gratis analyse om jouw kansen in de markt te bepalen. Laat je onderneming vandaag nog groeien.
Stuur direct een bericht
Of bel 0345 74 54 05