Een website laten maken

Wilt u een eigen bedrijfswebsite lanceren of uw huidige bedrijfswebsite nieuw leven inblazen? Wij staan voor u klaar en gaan graag aan de slag om uw ideeën in de praktijk te brengen. Uw website kunt u door ons laten maken!

Duidelijke structuur

Bij het maken van de website richten we ons op zowel het inhoudelijke gedeelte als de vormgeving. In overleg met uw wensen bepalen we welke pagina’s er op uw website te vinden zullen zijn. Wanneer u besluit uw website door ons te laten maken, zorgen wij ervoor dat uw website een gestructureerd geheel wordt. Dat wil zeggen dat de bezoekers van uw website zich kunnen vinden in de ontworpen pagina-indeling. Het is belangrijk dat een bezoek aan uw website als prettig wordt ervaren.

Website-laten-maken

Specialist op het gebied van grafische vormgeving

Wanneer u uw website door ons laat maken, zorgen wij tevens voor een perfecte vormgeving. Wij beschikken over uitstekende kennis op het gebied van grafische vormgeving en weten wat uw doelgroep als prettig ervaart. We zorgen ervoor dat het ontwerp van uw website strookt met de missie en de visie van uw onderneming. Wij staan garant voor de creatie van krachtige, mooi vormgegeven logo’s en zijn in staat uw huisstijl in het ontwerp van de website te verwerken. De meeste websites maken wij met WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf content te plaatsen op uw website en uw website te wijzigen waar dat nodig is. Uiteraard kunt u het bijhouden van de website ook aan ons over laten, wanneer u dat prettig vindt.

Uw website vormt voor potentiële klanten een eerste indruk van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat dit een goede eerste indruk is. Wilt u ook profiteren van onze diensten? Besluit dan om uw website door ons te laten maken en neem contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag om uw dromen te realiseren!