Adwords strategie

Een gepaste Google Adwords strategie kan de vindbaarheid van uw website aanzienlijk vergroten. Met Adwords, een zeer belangrijk onderdeel van zoekgigant Google, kunt u als ondernemer adverteren in de zoekmachine van Google. Dit houdt in dat u een hogere positie van uw website in Google kunt bewerkstelligen in ruil voor een geboden bedrag. Wij bieden ondernemers hulp bij het opzetten van een Adwords campagne, om het aantal website bezoeken te doen vergroten. Wij adviseren bij het bepalen van een succesvolle Google Adwords strategie

Het bedenken van een geschikte Adwords strategie gaat als volgt in zijn werk: Allereerst bepalen wij voor u de woorden of woordgroepen waar potentiële klanten veelal op zoeken, oftewel de keywords. Als adverteerder bied je vervolgens tegen andere bedrijven op de betreffende keywords. Alleen wanneer iemand daadwerkelijk zoekt op de bepaalde keywords in Google, en klikt op de link naar uw website, betaalt u het bedrag van het gewonnen bod.

adwords-strategie

De kracht van een juiste strategie

Een doordachte Adwords strategie zorgt ervoor dat uw website vaker wordt bezocht. Een hogere ranking in de Google zoekmachine levert immers meer ‘clicks’ op. De kans is groot dat dit leidt tot een toename van de afzet en daarmee tot een verhoging van de omzet. Potentiële klanten komen immers sneller op uw website terecht dan op die van de concurrent. Wij gaan graag aan de slag om een goede Adwords strategie op te stellen die past bij uw onderneming. Neem gerust contact met ons op en ervaar de voordelen van een doordachte strategie!