Conversie specialist

Je spreekt van conversie wanneer de bezoeker van je website overgaat tot een actie. Bijvoorbeeld het aanmelden voor een nieuwsbrief, of het bestellen van een product. Hierdoor wordt het meetbaar welk effect de website op de bezoeker heeft. Wat werkt en wat werkt niet? De vrijgekomen informatie is van grote waarde. Als conversie specialist weten wij het maximale rendement te halen uit bezoekers van de website. Om dit te behalen creëren we conversiedoelen. Een conversiedoel is de pagina binnen de website waarop de actie is gedaan. Met deze actie laat de bezoeker een digitaal “spoor” achter die zijn gedrag op en belangstelling voor de website blootlegt. Deze conversiedoelen kunnen we bereiken door een duidelijke Call –to-Action button te plaatsen.

Conversie-specialist

Call-to-Action

De manier waarop wij als specialist in conversie optimalisatie Call-to-Action toepassen is afhankelijk van de conversiedoelen die wij in overleg met u opstellen. Er zijn een aantal voorwaarden waar een goed Call-to-Action volgens ons aan moet voldoen. Het is belangrijk dat de Call-to-Action een werkwoord bevat en dat er een krachtige zin wordt geformuleerd. Denk hierbij aan zinnen als ‘Schrijf je nu in’ en ‘10% korting pakken’. Daarnaast behoort een Call-to-action precies en duidelijk te zijn. Een duidelijke verwijzing wordt immers als prettig ervaren door de consument. Ook is het goed om de bezoeker het gevolg van de actie te laten zien op de site in de vorm van een voorbeeld. Als conversie specialist zijn wij in staat om de buttons te creëren die uw doelgroep aanspreken.

Daarnaast bepalen we op welke plaats op de website we de Call-to-Actions moeten plaatsen op het klik-ratio van uw potentiële klanten daadwerkelijk te verhogen. Als conversie specialist weten wij waar de Call-to-Action buttons te plaatsen, zonder de gebruiksvriendelijkheid van uw website in het geding komt. Bent u benieuwd van het effect van een verhoogde conversie van uw website? Neem gerust contact met ons op, zodat wij aan de slag kunnen om u te helpen uw doelen te realiseren!