Marketing moet maatwerk zijn
Daarom belofte-image

Onze aanpak

Zet de eerste stap

1

Gratis Marktanalyse &
Plan van aanpak

Inzicht in de kansen om jouw
bedrijfsidee te laten groeien

Vrijblijvend ontdekken hoe wij jouw plannen werkelijkheid laten worden?
Voorafgaand aan een kennismakingsgesprek verdiepen wij ons graag eerst in jouw sterktes, doelgroep, (online) concurrentie, trends en ontwikkeling in de markt. Vanuit deze verkregen informatie schrijven wij een plan van aanpak op maat om jouw doelstellingen te bereiken.

2

Focusbepaling

De basis bepalen voor de toekomst

In deze fase is het maken van keuzes essentieel om je positie in de markt te bepalen. De keuzes bestaan grotendeels uit het bepalen van de doelstellingen en de doelgroepkeuze om zo het aanbod relevant en geloofwaardig te presenteren aan de doelgroep. Hierbij worden de relevante sterktes van jouw onderneming en de kansen binnen de markt als uitgangspunt genomen.

3

Marktbenadering

Welke middelen zetten we in?

Op basis van de focusbepaling wordt er bepaald op welke wijze en wanneer de bijpassende marketinginstrumenten worden ingezet. In de huidige markt is het van belang dat er een goede basis aan marketinginstrumenten wordt ingezet. Deze basis bestaat uit een huisstijl (eenheid in de visuele presentatie), website (die voldoet aan de hedendaagse normen), digitale nieuwsbrief en het maken van een keuze over social media (welke sociale media zijn relevant en noodzakelijk of juist niet).

4

Structurele
marketing ondersteuning

Testen, analyseren en optimaliseren

In deze fase worden de marketinginstrumenten per periode (maand/kwartaal) ingezet om het maximale resultaat te bereiken. De marketingmiddelen worden gebruikt om het bereik te vergroten, de conversie te optimaliseren en de positionering van de onderneming te benadrukken. Uiteraard is deze fase volledig gericht op jouw onderneming en is alles maatwerk.

martijn-contact

Op zoek naar naar de vertalingen van uw ideeën?

Samen de doelstelling behalen.
Neem contact op