Animatievideo MB – Bedrijfskundig Marketing Advies


We hebben sinds vandaag een officiële uitleg animatievideo over onze onderneming. We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden en kijken uit naar de reacties.
 

Bekijk hieronder onze animatievideo

 

Waarom een video over onze onderneming?

  • Betrokkenheid
  • Branding
  • Vindbaarheid

 

Betrokkenheid

Als een afbeelding meer zegt dan 1000 woorden dan is een video 1000 woorden waard per seconde. Er kan veel meer informatie worden gedeeld in een video dan in tekst en afbeeldingen. Daarnaast heeft een video meer emotionele waarde. Het nodigt uit om te reageren en om te delen.
 

Branding

Een video is goed voor de branding van je onderneming. Het zorgt voor een stukje professionaliteit en een video kan ook de menselijke kant van de onderneming laten zien. Of in ons geval een beetje extra humor.
 

Vindbaarheid

Voor de vindbaarheid van je bedrijfswebsite is een video van toegevoegde waarde. Google is dol op rijke content (afbeeldingen en video’s), omdat het veel waarde heeft voor bezoekers. Daarnaast kan een video zorgen voor linkbuilding, meer verkeer door Rich Snippets. Door de video ben je als onderneming aanwezig in Youtube, de grootste zoekmachine na Google!
 

Met dank aan de video ontwikkelaars | Explanators

Graag willen wij Explanators bedanken voor het ontwikkelen van onze animatievideo. Wij vinden het resultaat passend en erg leuk.
 
Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze video vinden. We stellen het op prijs als je een berichtje hieronder achter laat of onze video deelt op social media.
 

3 Reacties op “Animatievideo MB – Bedrijfskundig Marketing Advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *