Marketing moet maatwerk zijn
Daarom belofte-image

Onze belofte aan jou

Belofte - MB - Bedrijfskundig Marketing Advies
Zekerheid
Jouw plannen worden
concreet en werkelijkheid
Belofte - MB - Bedrijfskundig Marketing Advies
Eerlijke prijs
Topkwaliteit en service
voor een prijs op maat
Belofte - MB - Bedrijfskundig Marketing Advies
Meetbaar
De succesformule
samen zoeken en vinden
Gratis Marktanalyse & Plan van aanpak

Vrijblijvend ontdekken hoe wij jouw plannen werkelijkheid laten worden?
Voorafgaand aan een kennismakingsgesprek verdiepen wij ons graag eerst in jouw doelstellingen, sterktes, doelgroep, (online) concurrentie en ontwikkeling in de markt. Vanuit deze verkregen kennis wordt het gesprek direct concreet naar jouw doelen en het plan van aanpak op maat.

Zo geeft het eerste gesprek meteen inzicht:
×
  • Gratis advies aanvragen

mb-bedrijfskundig-marketing-advies-team

Marketing moet
maatwerk zijn

Daarom maatwerk

Sinds onze start hebben we bij MB maar één focus. Het realiseren van de ondernemersdromen en doelstellingen van onze opdrachtgevers. Elke onderneming is uniek en daarom is ons advies en concrete uitvoering ook altijd maatwerk.

Onze specialisten zoeken naar de unieke kansen in de markt, jouw sterktes en combineren dit met de échte wensen van jouw doelgroep. Deze kennis zorgt ervoor dat je nieuwe (online) positionering en marketingcampagnes bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. De resultaten zijn meetbaar waardoor er inzicht is in het rendement.

Onze passie

Als (online) marketing experts met een bedrijfskundig tintje is het onze passie om jou concreet te ondersteunen in het realiseren van jouw doelstellingen. De unieke positie in de markt vertalen wij vervolgens in een aansprekende online positionering.

Concreet betekent dit veelal het ontwikkelen van een unieke huisstijl, website of webshop en nieuwsbrief systeem. Vervolgens werken we structureel samen om unieke marketingcampagnes te ontwikkelen om jouw doelgroep te bereiken.

logo hadek
Bekijk de website
Onze passie

Benieuwd wat wij voor jouw droom kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we zullen vrijblijvend een vooronderzoek ontwikkelen.